Jeste li spremni za još jednu rapsodiju okusa u Restoranu Blato 1902

Kao restoran s desetljećima dugom tradicijom pripreme autentičnih dalmatinskih (ribljih) specijaliteta, naš chef Franjo Janković ponovno je za vas osmislio tri, pogađate – riblja jelovnika među kojima ćete se teško odlučiti za samo jedan! Naravno, u svaki od njih uključena je i čaša vina naše vinarije s Korčule.

Pozivamo vas da dođete u Blato tijekom 30. Tjedna restorana u kojem sudjelujemo s ručkom u periodu od 12:30 do 18 sati počevši od subote 22. ožujka do subote 29. ožujka (s izuzetkom petka 28. ožujka).

Kada odlučite koji od ponuđenih jelovnika želite isprobati, nazovite nas na broj 013645076 i rezervirajte svoj stol.

Više informacija o 30. Tjednu restorana nalazi se na službenoj web stranici događanja, a jelovnike koje smo pripremili za ovu prigodu pogledajte i ovdje:

Za one koji to možda nisu znali, parking za posjetitelje Restorana Blato osiguran je na Zagorskoj ulici (na ulazu u Zagrebački hokejski centar), samo dvije minute hoda od lokala.

Ako želite biti u kontaktu s nama i saznati dodatne informacije o novostima u ponudi restorana, pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Radujemo se vašem dolasku i dobar tek vam želimo.