Reakcija na članak u Nacionalu

U povodu članka objavljenog u tiskanom izdanju tjednika Nacional od 14. lipnja u kojim je neistinitim tvrdnjama i insinuacijama o privilegiranosti u korištenju sredstava EU i sredstava Državnog proračuna od strane Blato 1902, nanesena šteta našoj tvrtci, prisiljeni smo na navedene objave reagirati. Istina je da smo svojim aktivnim pristupom i kvalitetnom pripremom projekata koji su od velike važnosti za poslovanje naše tvrtke, u proteklim godinama bili sudionici u natječajima…

Read More

Konoba Blato u Rijeci “LUKA POSEBNOSTI – DNEVNA KORČULANSKA LUKA”

Konoba Blato u Rijeci proglašena je kao “LUKA POSEBNOSTI – DNEVNA KORČULANSKA LUKA” Za dobivanje certifikata zadovoljeni su slijedeći kriteriji: -priprema jednostavnih dnevnih jela (primorska i dalmatinska kuhinja) po tradicionalnoj recepturi -korištenje izvornih korčulanskih sirovina (maslinovo ulje, hobotnica,…) -posluživanje vlastitih vrhunskih i kvalitetnih vina, rakija -dugogodišnje njegovanje domaće otočke tradicije -educirano osoblje za prezentaciju proizvoda i usluga “od polja do stola”.

Read More

Članak Kulta Plave Kamenice o preuređenom restoranu Zlinje u Zagrebu

Konoba Zlinje (Blato) najmodernije je uređeni dalmatinski restoran u Zagrebu. Hrana je vrlo dobra, a bakalar i inćuni izvrsni 04.12.2021.Kult Plave Kamenice Konoba Zlinje korčulanske zadruge Blato 1902. godinama stoji na uglu Selske i Zagorske. Bila je to tipična starinska konoba s pomalo klaustrofobičnim, naglašeno rustikalnim ugođajem. Staro je Zlinje zatvoreno u lipnju. Prije tri dana otvorilo se novo Zlinje; iznad vrata danas je bio samo natpis Blato, jer tingl…

Read More

Otvaranje preuređenog restorana ”Zlinje” u Zagrebu

Blato 1902 d.d. je 01. prosinca  otvorilo vrata preuređenog restorana ”Zlinje” u Zagrebu. Predstavljamo vam autohtonost na suvremeni način- okuse Dalmatinske kuhinje koji su dobro poznati, domaće namirnice, ali prezentirane i sljubljene u inovativnoj maniri. Nadalje okuse pratimo našim vrhunskim vinima i maslinovim uljem, jer vrhunska kapljica je ta koja zaokružuje svaku dobru trpezu. No, iskorak smo napravili i arhitekturom koja je prilagođena duhu mjesta, ali i ponudi. Naša je…

Read More