U svoju raznovrsnu ponudu, Blato 1902 uključio je i mirisni asortiman čiji su proizvodi izrađeni u skladu s našom stoljetnom tradicijom. Ponuda se sastoji od nježnog prirodnog sapuna za lice i tijelo od ekstra djevičanskog maslinovog ulja, neodoljivo aromatičnih korčulanskih sapuna od lavande i ružmarina, nadaleko poznatog melema od Gospine trave (kantarionovog ulja), mirisnih morskih soli, također od lavande i ružmarina obojanih prirodnim pigmentom, te nezaobilaznog ulja od Gospine trave.

 


Sapun_maslinovo_ulje_Blato 1902

SAPUN OD MASLINOVOG ULJA

Prirodni sapun za lice i tijelo od ekstra djevičanskog maslinova ulja rađen je – u skladu sa stoljetnom tradicijom – ručno, bez konzervansa, aditiva, sulfata, umjetnih boja i mirisa. Bogat je prirodnim glicerinom, vitaminima, mineralima i antioksidansima. Nježno čisti i njeguje kožu ostavljajući je mekom i podatnom.


KORČULANSKI SAPUN “LAVANDA”

Korčulanski sapun za lice i tijelo napravljen je ručno od bio glicerinske baze, obojen je mineralnim pigmentom te obogaćen eteričnim uljem lavande i ružmarina.


KORČULANSKI SAPUN “RUŽMARIN”

Kao i korčulanski sapun “Lavanda” i “Ružmarin” ima opuštajuće djelovanje te prekrasan miris.


Melem_gospine_trave_kantarion_Blato 1902

MELEM GOSPINE TRAVE (Kantarion)

Melem Gospine trave sastoji se od macerata svježe ubranih cvjetnih vrhova Gospine trave u ekstra djevičanskom maslinovom ulju – kantarion, pčelinji vosak i eterično ulje lavande. Melem ima jako protuupalno i antivirusno djelovanje. Koristi se za tretiranje kožnih oboljenja, strija, bora te suhe i suncem oštećene kože.


Mirisna_sol_SCALE

MIRISNA SOL “LAVANDA I RUŽMARIN”

Morska sol aromatizirana eteričnim uljem lavande i ružmarina te obojena prirodnim pigmentom. Osim ugodnog i opuštajućeg mirisa, ima blagotvorni učinak na kožu, hrani je i omekšava, opušta bolne i umorne mišiće te djeluje antibakterijski. Aromatične mirisne soli za kupanje smanjuju stres i napetost, podižu raspoloženje i svako kupanje pretvaraju u poseban užitak.


   

ULJE GOSPINE TRAVE