International Wine Challenge

Blato 1902 d.d. je na ovogodišnjem međunarodnom ocjenjivanju vina “International Wine Challenge” u Londonu osvojilo dvije brončane medalje za vrhunska vina Pošip i Merlot. International Wine Challenge je u svijetu prepoznat kao najstrože vinsko natjecanje s najboljim i najpomnijim sustavom procjene kvalitete vina. Tri zasebna kušanja za svako vino uz žiri od najmanje deset sudaca garantiraju meritum ove nagrade.

Read More

Wine tasting

Blato 1902 d.d. poziva sve ljubitelje vina i maslinova ulja da posjete prodavaonicu i kušaonicu vina u Blatu, upoznaju autohtone proizvode te degustiraju vrhunska vina Blato 1902 d.d. uz tradicionalan dalmatinski zalogaj ručno rezanog pršuta, sira, slane ribe, maslina i ekstra djevičanskog maslinova ulja. Dobro nam došli! Blato 1902 d.d. Dear wine and olive oil lovers, it is our pleasure to invite you to Blato and offered you a wine…

Read More

Novi nasadi vinove loze

Danas su u predjelu Kapja zasađeni novi trsovi vinove loze sorte rukatac. Vjerujemo da će uloženi trud naših zaposlenika u skoroj budućnosti rezultirati i novim vinima Blato 1902. Iako je naše područje noćas pogođeno ekstremno niskim temperaturama od -6 stupnjeva, mladi nasadi ranije zasađenih vinograda su opstali, a eventualne štete na urodu moći će se procijeniti u narednim danima.  

Read More