30. Tjedan Restorana u Restoranu Blato

Jeste li spremni za još jednu rapsodiju okusa u Restoranu Blato 1902?  Kao restoran s desetljećima dugom tradicijom pripreme autentičnih dalmatinskih (ribljih) specijaliteta, naš chef Franjo Janković ponovno je za vas osmislio tri, pogađate – riblja jelovnika među kojima ćete se teško odlučiti za samo jedan! Naravno, u svaki od njih uključena je i čaša vina naše vinarije s Korčule. Pozivamo vas da dođete u Blato tijekom 30. Tjedna restorana…

Više

Prigodan jelovnik za Dan žena u Restoranu Blato

Drage naše dame, Restoran Blato pripremio je za vas prigodan riblji jelovnik za Dan žena. Jelovnik po promotivnoj cijeni sastoji se od četiri slijeda – tri riblja jela s čašom pjenušca, dvije čaše vina te deserta, a dostupan je samo uz prethodnu rezervaciju. Osigurajte svoj stol pozivom na broj 013645076 i provedite ovaj poseban dan u omiljenom društvu, pritom uživajući u neodoljivim sljedovima morskih delicija, ukusnom desertu i pjenušcu te…

Više

Romantična večera u Restoranu Blato (Zlinje)

Ljubav se slavi svaki dan, no Valentinovo je jedan od onih dana kada joj posvećujemo posebnu pažnju. Kako biste najromantičniju večer u godini proveli u prekrasnom ambijentu uživajući u ukusnim jelima, za vas smo osmislili dva prigodna riblja jelovnika po promotivnim cijenama. U oba je uključena čaša crvenog ili bijelog vina Vinarije Blato 1902. Radno vrijeme Restorana Blato na Valentinovo 14. veljače 2025. je do 22 sata. Ljubitelje jela od…

Više

Čestit Božić & sretna Nova 2025. godina

Našima cijenjenima kupcima, poslovnim partnerima, kooperantima, dioničarima, umirovljenicima, zaposlenicima i svima ljudima dobre volje želimo ugodne blagdane ispunjene radošću i veseljem. Mi smo zahvalni na svemu u godini koja je iza nas i nadamo se da će vama nadolazeći period donijeti sreću i mir te ostvarenje svih želja, kako privatnih tako i onih poslovnih.   Sretan Božić i uspješnu Novu 2024. godinu od srca vam žele zaposlenici Blata 1902 d.d.

Više

Blato 1902 na 17. Zagreb VINOcomu

Blato 1902 je već tradicionalno sudjelovalo kao izlagač na Zagreb VINOcomu – međunarodnom festivalu vina i kulinarstva, koji se održava u fantastičnom Hotelu Esplanade. Tijekom prvog i drugog dana festivala (28. i 29. studenog) u dvorani Istanbul posjetitelji su mogli kušati naša vina – od bijelih Korčulanku i Vrhunski pošip, a od crvenih Merlot i Notturno Syrah. Korčulanka je lepršavo, lagano, svježe i pitko bijelo vino, dok je Vrhunski pošip…

Više

Narudžbe bakalara – Restoran Blato u Zagrebu

Restoran Blato poznat je kao mjesto gdje se bakalar već dugi niz godina priprema po domaćoj recepturi. Naši brojni gosti za njega kažu da je najbolji u Zagrebu! Želite li i vi da naš bakalar uveliča vaš stol na Badnjak, nazovite nas na broj (𝟬𝟭) 𝟯𝟲𝟰𝟱 𝟬𝟳𝟲 i dogovorite količinu te željeno vrijeme preuzimanja.  Narudžbe primamo do 22. prosinca. Za one koji to možda nisu znali – u ponudi imamo…

Više