CATERING RIJEKA

Konoba Blato 1902_Rijeka_Catering

 

Na temelju našeg dugogodišnjeg iskustva, BLATO 1902 u Rijeci svakom cateringu pristupa individualno, strogo poštujući visoke standarde kvalitete usluge, pritom uvažavajući želje svakog od naših mnogobrojnih klijenata. Možemo se pohvaliti time da isporučimo uslugu koja redovito zadivi i nadmaši očekivanja!

Svakome pristupamo s razumijevanjem činjenice da naši klijenti cateringom žele prikazati onaj poseban šarm koji ih određuje i počastiti uzvanike na osobit način kako bi druženje svima ostalo u sjećanju kao vrhunski ugođaj upotpunjen pomno odabranim i pripremljenim te prekrasno serviranim delicijama.

Pritom maksimalno želimo olakšati klijentu da se tijekom događanja opusti i uživa, dok mi koordiniramo i prezentiramo njegove želje na najljepši mogući način.

Usluge cateringa nudimo širokom spektru događanja – od rođendana do konferencija kapaciteta od 10 do 300 osoba.

Ako ste zainteresirani za više informacija – obratite nam se s povjerenjem!

 

KONTAKT:

DIJANA NOBILO mag.oec.
+385 (0)98 450 367


Catering Rijeka Blato 1902

Catering Rijeka_Blato 1902


 

Također – budite nas slobodni posjetiti u Konobi Blato 1902 u Rijeci gdje nudimo dnevno svježe namirnice s riječke tržnice, svježu bijelu i plavu ribu, kao i razne vrste domaćih mesnih specijaliteta s domaćom tjesteninom poput šurlica i sličnih. Jela poslužujemo uz vrhunska i kvalitetna vina vlastite proizvodnje vinarije Blato 1902. U pripremi jela koristimo i ekstradjevičansko maslinovo ulje Marco Polo.

 

ADRESA:
Titov trg 8C
51000 Rijeka

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – Petak → 9:00 – 15 h
Subotom → 9:00 – 14:00 h
Nedjeljom i blagdanom → Zatvoreno

KONTAKT:
051/336-970

 

Radujemo se vašem dolasku!