Novinari portala Eat Out Zagreb imali su priliku posjetiti otok Korčulu i istražiti bogatu eno-gastronomsku ponudu malih mjesta našeg škoja. Među njima se posebno istaknula i naša Kušaonica vina Blato 1902, gdje su uživali u večeri svježih kamenica, vina poput vrhunskog Pošipa, Težaka i autohtone Cetinke, te u raznim otočnim delicijama.
U inspirativnom putopisu autori ističu koliko su mala mjesta poput Blata dragocjena zbog čuvanja tradicije, lokalnih proizvoda i iskrenog gostoprimstva. Kroz detaljan opis iskustava, uključujući i događanja u našoj Kušaonici, prenosi se toplina trenutaka provedenih uz izvrsna vina, plodove mora i živu glazbu pod zvjezdanim nebom.

Foto ©: Eat Out Zagreb
Pozivamo vas da pročitate cijeli članak i otkrijete zašto je Blato 1902 nezaobilazna vinska destinacija na otoku Korčuli. Ako vas put dovede na “egzotičnu” Korčulu ili je tek planirate posjetiti, svratite do naše Trgovine i Kušaonice vina Blato 1902, mjestu gdje tradicija, kvaliteta i autohtoni okusi žive svaki dan.