Naša Konoba Blato zadržava titulu “Riječke gastronomske luke posebnosti” obzirom na to da joj je treću godinu za redom dodijeljena Potvrda “Dnevne korčulanske luke”.

 

Lučka povijest Rijeke duga je, a “brend grada kao lučkog grada, prenosi se i na druge segmente života. Dobrobiti ‘luka’ možete doživjeti i ugostiteljskim objektima koji nose titule Riječkih gastronomskih luka, a  profilirani su prema ponudi i ambijentu koji nude.”

 

U 2024. godini 37 restorana je ispunilo propisane kriterije za 64 titule Riječkih gastronomskih luka, koje su im dodijeljene u 10 kategorija. Više o proglašenju održanom 30. travnja 2024. i o tome gdje u gradu Rijeci možete ploviti gastronomskim mirisima i okusima saznajte ovdje.

 

 

Za Konobu Blato navodi se da je Blato 1902 “poznati korčulanski proizvođač vina i maslinovog ulja, a korčulanski specijaliteti su sastavni dio ponude njihove konobe u Rijeci. Od blatske popare, preko vare, pašticade i hobotnice, do korčulanskih slastica, dnevno se nudi 10-ak svježe pripremljenih jela”.

 

Ukoliko već niste, pozivamo vas da posjetite našu Konobu Blato u Rijeci te uplovite u mirise i okuse otoka Korčule.

 

Kao i prethodnih godina, i ove smo izuzetno ponosni na priznanje koje su nam dodijelili Turistička zajednica grada Rijeke i Klub Gastronaut te im i ovim putem na tome zahvaljujemo.